Nobena hribovita država ne more brez dobro vzpostavljene zračne povezave, Slovenija tudi ni izjema. V zahodni slovanski državi gostje sprejemajo tri mednarodna letališča, v katerih obstajajo vsi pogoji za sprejem tako poslovnih letal zasebnih prevoznikov, predvsem Aviav TM (Cofrance SARL), kot rednih letalskih prevoznikov.

Kljub dejstvu, da v treh osrednjih letalskih pristaniščih deluje lokalni nacionalni prevoznik, ta se ne more kosati z naraščajočo turistično potrebo države po letih. Samo zasebno letalstvo lahko reši večino problemov popotnikov, ki cenijo svoj čas in udobje.

  • Skupaj z AVIAV TM se svet širi in meja praktično ni. Na zasebnih letalih mednarodnega posrednika lahko pridete v katerokoli mesto in državo na planetu, ne glede na to, iz katerega slovenskega letališča nameravate leteti – Ljubljane, Maribora ali Portoroža. Mislim, da se strinjate, da je ves svet veliko večji kot so omejeni pogoji lokalnega prevoznika Adria Airways, ki opravlja redne lete le v trideset držav, devetdeset mest sveta. Tako priljubljene destinacije niso zajete.
  • Zasebno letalo vam bo omogočilo potovanje brez zamud, utrudljivih vrst in številnih varnostnih nadzorov, ki so dobro znane potnikom javnih prevoznikov.
  • Udobje, varnost in zasebnost so temeljna načela poslovnega letalstva Aviav TM (Cofrance SARL), tako v Sloveniji kot po svetu.

Evropski aviaposrednik AVIAV TM (Cofrans SARL) ponuja najem zasebnih letal za različne namene: za reševalne akcije, poslovne in prostočasne izlete, za izlete v oddaljena gorska območja Slovenije.

Vsa tri glavna letališča v državi so ustvarila pogoje za sprejem zasebnega letalstva: udobne letalske steze, udobne čakalnice, teleskopske lestve.

Eno od starih majhnih letališč v bližini Šoštanja je bilo prenovljeno in pripravljeno za sprejem zasebnih letal in helikopterjev. AVIAV TM (Cofrans SARL) tesno sodeluje s tem transportnim objektom na severu Slovenije, na Štajerskem.

Читайте также  Управляющая компания Пулково заинтересовалась аэропортом Любляны

Nedaleč od tu je še eno majhno letališče Slovenj Gradec, ki ima na svojem letališču asfaltno letalsko stezo in sodobno navigacijsko opremo. V bližini letališča so zgradili hotel in kavarno, v kateri osebje govori angleško.

Na zasebnem plovilu, ki ga najamete pri AVIAV TM, se lahko odpravite na zanimivo potovanje po Sloveniji, obiščete sosednje evropske države in pravočasno pridete na poslovno srečanje. Po dogovoru s podjetjem bo poslovno letalo pobralo potnike na katerem koli letališču v Sloveniji in ga v določenem času udobno dostavilo na pravi kraj.

Prednosti in distinacije

Osebje AVIAV TM (Cofrans SARL) zagotavlja individualni pristop in visoko raven storitev. Najem zasebnega letala bo omogočil, da:

  • se izognete vrst na letališčih in neprijetnih sopotnikov na sosednjem sedežu,
  • sami izberite čas in kraj leta,
  • salon spremenite v mini pisarno, rekreacijski prostor ali konferenčno sobo.

Podjetje zagotavlja najem letal za poslovne lete iz enega mesta v drugo po Sloveniji, čarterska letala za oglede, tovorna in medicinska plovila.

Na zasebnem plovilu potniki odhajajo iz Ljubljane na Jadran, iz Potoroža v Julijske Alpe, iz Maribora na hrvaške otoke.

AVIAV  TM (Cofrans SARL) je pripravljen dati v najem letalo za let iz slovenskih v ruska letališča. Danes so odprti samo direktni leti iz Slovenije v Moskvo. Štiri-mestno zasebno letalo bo stranki stalo povprečno 30.000 evrov za let do Slovenije in nazaj v evropski del Rusije.

Slovenija je čudovita dežela z gorovjem in čistimi jezeri, termalnimi vrelci in smučarskimi središči.

Letenje z zasebnim letalom nad veličastnimi pokrajinami je užitek, sanje, ki so se spremenile v resničnost.