Storitve poslovnega letalstva v Sloveniji

Če želite naročiti jet v Sloveniji, lahko to storite prek vodilnega evropskega letalskega posrednika AVIAV TM (Cofrance SARL). Zasebno letalo je najbolj optimalen način za potovanje po svetu, ima veliko prednosti pred rednimi leti.

 1. Letite na katerokoli želeno destinacijo brez prestopa.
 2. Lahko rezervirate let, katerega ne ponuja nobena letalska družba.
 3. Lahko celo pridete do najbolj nedostopnih krajev ali na primer na jahto na morju, če najamete helikopter.
 4. Vam ne bo treba preživeti nekaj ur na letališču za to, da se registrirate in greste čez check-in, pri na vse to traja manj kot pet minut.
 5. Potujete s svojimi prijatelji, kolegi ali družino brez drugih potnikov na krovu.
 6. Preživite čas med letom tako, kot se vam zdi primerno: sprostite se, brskajte po internetu, tuširajte se, vodite poslovna pogajanja itd.
 7. Lahko naročite na krov letala večerjo iz najboljše restavracije, najljubši film ali glasbo, cvetje in še kaj drugega.
 8. In, ko pridete na cilj polni energije, tam vas že pričakuje udoben avto.

To so samo nekatere od prednosti, ki vam jih bo zagotovilo poslovno letalstvo, dejansko jih je veliko več, in tisti, ki najamejo zasebna letala, se dobro zavedajo, da takšno potovanje daje edinstven občutek svobode in neodvisnosti.

Rezervirajte zasebno letalo online

Zasebno letalo lahko rezervirate neposredno na spletni strani družbe AVIAV TM (Cofrance SARL). Ni vam treba iti v našo pisarno in celo premakniti se s svojega mesta. V nekaj minutah lahko rezervirate let, sklenite pogodbo na daljavo in izvedite plačilo z bančnim nakazilom.

Samo izpolnite obrazec na našem portalu in počakajte na odgovor. Naš uslužbenec bo pregledal vaše povpraševanje in vas kontaktiral, da bi se dogovorili glede podrobnosti. Ob določeni uri bo vas na letališču čakalo upravno snežno belo letalo.

Zakaj prav mi

AVIAV TM (Cofrance SARL)

Družba AVIAV TM (Cofrance SARL)

 • ima skoraj deset let delovnih izkušenj po vsem svetu,
 • je članica uglednih letalskih poslovnih združenj: EBAA (European Business Aviation Association), NBAA (National Business Aviation Association) in članica vodilne čarterske mreže Avinode,
 • ima pisarne po vsem svetu,
 • ima mednarodno zasedbo (naše osebje govori več jezikov, tudi tekoče govori slovensko),
 • bo pomagala pri vseh vprašanjih, ki se nanašajo na poslovno letalstvo,
 • je pridobila zaupanje strank iz celega sveta,
 • sodeluje z lastniki letal in letalskimi prevozniki po vsem svetu,
 • je pripravljena zagotoviti najbolj ugodne pogoje najema za svoje stranke,
 • ima na razpolago več sto modelov različnih zračnih plovil,
 • je vodilna na področju evropskih poslovnih, medicinskih in zasebnih tovornih prevozov,
 • ima brezhiben ugled,
 • zagotavlja strankam najvišje stopnjo varnosti in absolutno zaupnost,
 • ponuja svojim strankam paleto dodatnih storitev, povezanih z letalskim prevozom.

Poslovno  letalstvo v Sloveniji je priljubljeno predvsem pri velikih podjetjih in podjetnikih, kadar ti morajo leteti v druge evropske  države, v Rusijo, v Azijo ali Severno Ameriko. Lahko pošljete na službeno pot svoje zaposlene ali si najamete letalo zase, organizirali bomo individualno potovanje, tudi če tega ne ponuja noben drug letalski prevoznik.

AVIAV TM (Cofrance SARL) je vaš nepogrešljiv pomočnik na področju poslovnega letalstva. Z nami boste dosegli vse svoje cilje in osvojili nove višine!