Грузовая авиация

Sodobno življenje je nemogoče zamisliti brez letalskega tovornega prometa. Njegove storitve so še posebej nujne, kadar je potreben čim hitrejši prevoz stvari na dolge razdalje, npr. hrano ali drugo hitro pokvarljivo blago. Včasih morate nujno dostaviti dokumente, rezervne dele za avtomobile ali za drugo opremo, zdravila ali humanitarno pomoč. Takšni nalogi je lahko kos samo letalo in ko gre za težko dosegljive kraje, potem pride na pomoč helikopter.

Seveda, Slovenija ni nobena izjema, in letalski tovorni promet je tukaj potreben redno. Industrijska država s hitro rastočim gospodarstvom ne more ostati po strani: podjetniki in druge pomembne  javne osebnosti potrebujejo transportna letala za uspešno delo in poslovno uspešnost.

Storitve prometnega letalstva

Družba AVIAV TM (Cofrance SARL) z veseljem ponuja svoje storitve na tem področju. Imamo na razpolago veliko število letal različnega formata, in smo pripravljeni prevzeti  zračni prevoz katerega koli tovora, razen tistega, kateri se ne sme izvažati iz države (na primer, orožje ali zgodovinske vrednosti). Organizirali bomo celotni proces od začetka do konca:

  • najdemo optimalno model letala,
  • ustvarimo v potniški kabini ali prtljažnem prostoru idealne pogoje za prevoz blaga,
  • zapakiramo tovor,
  • ga dostavimo na letališče,
  • poskrbimo za vse spremne dokumente,
  • srečamo pošiljko na mestu prihoda,
  • dostavimo jo do vrat prejemnika,
  • če je potrebno, zagotovimo skladišče za shranjevanje.

Za podpis pogodbe z AVIAV TM (Cofrance SARL) vam ni treba iti nikamor. Pripravljeni smo skleniti pogodbo za enkratno ali dolgoročno poslovanje po elektronski pošti. Seveda, na vašo zahtevo, smo vam pripravljeni poslati dokumente po navadni pošti iz Nice, kjer se nahaja naš sedež. Vendar, ker je naša letala letijo po vsem svetu, smo že dolgo vajeni dejstva, da poznamo svoje stranke le na daljavo.

Tovorna letala: varno in zanesljivo

Letalo ni le najhitrejši, temveč tudi najbolj zanesljiv način dostave. Vsa letališča imajo sodobne varnostne sisteme, različne službe nadzorujejo celoten postopek dostave od začetka do konca, zato ste lahko popolnoma  prepričani, da bo vaš tovor prispel varno. Če pa želite, smo vedno pripravljeni zavarovati pošiljke in priporočiti zanesljivo podjetje, ki bo pod ugodnimi pogoji sklenilo pogodbo, ki zajema najbolj verjetna tveganja.

Letalski tovorni promet v Sloveniji bo pomagal rešiti probleme velikih in srednje velikih podjetij, hkrati pa je nepogrešljiv za posameznike.  Če na primer nameravate stalno preseliti v drugo državo ali iz kakšnega drugega razloga potrebujete prevoz večje količine osebnih stvari v tujino ali v drugo mesto, je najbolje, da za to uporabite zasebno transportno letalo.  Redni letalski prevozniki močno omejujejo težo in velikost prtljage, zato z uporabo rednih letov ne bo uspelo pripeljati veliko stvari. Obrnite se na AVIAV TM (Cofrance SARL) in zagotovili vam bomo letalo ravno želene velikosti, kam bo varno šlo vse vaše pohištvo, predmeti interjerja, babičin klavir in stara slika neznanega slikarja.

Delo z nami je priročno: komuniciramo s strankami prek interneta ali po telefonu, zato nas lahko kontaktirate kjerkoli na svetu. Ker je AVIAV TM (Cofrance SARL) vodilni evropski letalski posrednik, smo vedno  pripravljeni ponuditi slovenskim strankam najbolj ugodne pogoje sodelovanja in last minute ponudbe s popustom.