Медицинская авиация

Medicinsko letalstvo v Sloveniji se razvija počasi, a vztrajno. Danes, zahvaljujoč delu mednarodne družbe AVIAV TM (Cofrance SARL), iz države je mogoče naročiti posebno letalo za prevoz težko bolnih ljudi na želeno točko zdravljenja, kjer koli je že. Na enak način, če je potrebno, je mogoče dostaviti tujega bolnika v eno od klinik v Sloveniji, če je ta izbrana kot storitvena organizacija.

Kabina sanitarnega letala ali helikopterja je specialno opremljena za prevoz težko bolnih pacientov. Bolniku enostavno zagotovimo povsem mirujoč položaj, če to zahteva njegova diagnoza, ali če ima hude poškodbe. V resnici medicinsko zračno plovilo je prava enota za intenzivno nego, kjer se lahko zagotovi visoko kvalificirana pomoč. Takšne lete vedno spremlja zdravnik za potrebno stroko, medicinska sestra, spremljevalec in po potrebi tudi drugi strokovnjaki.

Pustite povpraševanje na naši spletni strani

Naročilo medicinskega letala v Sloveniji je zelo preprosto. Vam sploh ne bo potrebno niti stran od računalnika. Lahko pustite povpraševanje, sklenite pogodbo za storitve in plačate let na daljavo.

Če želite rezervirati letalo, pustite povpraševanje na naši spletni strani ali takoj stopite v stik z našim uslužbencem, da zastavite vsa vprašanja in se dogovorite o podrobnostih. Za izračun cene leta in najema letala morate navesti naslednje podatke:

– letalska pot,

– število potnikov (bolnki in spremljevalci),

– datum leta,

– diagnoza bolnika in njegovo stanje.

Osnovne in dodatne storitve

Družba AVIAV TM (Cofrance SARL) in sanitarno letalstvo v Sloveniji bosta pomagala hitro organizirati let “na ključ” in ponudila vse potrebne in spremljevalne storitve:

  • najdemo optimalno model letala ali helikopterja za medicinski prevoz,
  • organiziramo prevoz do/iz letališča v posebej opremljenem vozilu za bolnika,
  • pomagamo skleniti pogodbo s kliniko za storitev,
  • uredimo vizume in zavarovanje za vse potnike,
  • najamemo prevajalca za odpravo jezikovnih ovir v tuji državi,
  • rezerviramo sobo v hotelu za sorodnike,
  • zagotovimo zdravnika tudi najredkejše stroke, medicinsko sestro in sanitarno ekipo,
  • naredimo potovanje kar se da varno in udobno.

Kot je znano, je za bolnika pomembna ne le fizična varnost letenja, ampak tudi psihološko razpoloženje. Naše osebje bo ustvarilo najugodnejše vzdušje na krovu: spoštljiv skrben odnos in pozitivna komunikacija bosta dala pacientu samozavest in moč, ki sta potrebna za uspešno dokončanje zdravljenja in okrevanje.

Delamo s posamezniki in organizacijami, izvajamo enkratna naročila ali sklenemo pogodbo za stalno oskrbo katerekoli klinike. Že na prvem pogovoru lahko ogovorite vse podrobnosti leta z uslužbencem AVIAV TM (Cofrance SARL). Sodelovanje z nami je priročno in ugodno: podjetje je vodilno na področju medicinskega letalskega prevoza v Evropi.