Glavno ljubljansko letališče (Brnik) nosi glavno breme mednarodnih letov. Kljub dejstvu, da se centralno letališče ne more pohvaliti velikim obsegom, ima samo en glavni terminal v treh nadstropjih, obstajajo vsi pogoji za oskrbo velikega števila potnikov, ki uporabljajo storitve poslovnega letalstva in redne lete lokalnega prevoznika.

Zaradi dejstva, da Slovenija iz leta v leto pridobiva slavo priljubljene evropske turistične destinacije, se povečuje tudi potreba potnikov po letenju. V Slovenijo želijo direktno leteti prebivalci Kitajske, Avstralije in Amerike. Zaradi oddaljenosti destinacij in drugih očitnih razlogov nacionalni letalski prevoznik s sedežem na Brniku trenutno ni pripravljen spopadati se s trenutnimi potrebami gostov v državi.

Na pomoč prihaja zasebno letalstvo vodilnega Evropskega posrednika Aviav TM (Cofrans SARL), ki je ponosen na svoje članstvo v največjih mednarodnih strokovnih združenjih EBAA (European Business Aviation Association) in NBAA (American Business Aviation Association).

Skupaj z Aviav TM lahko potujete iz katerega koli mesta na svetu izključno na izbrano vami destinacijo in po svoje, medtem ko Adria Airways ponuja le okoli dvesto rednih letov v trideset mest na svetu.

Aviav TM (Cofrans SARL) sodeluje s številnimi letalskimi pristanišči po vsem svetu. Zato lahko letite z zasebnim letalom ne le z osrednjega letališča Slovenije, ampak tudi iz Maribora ali na primer Portoroža. Od drugega najpomembnejšega letalskega objekta v Sloveniji, letališča Maribor, letala rednih letov letijo predvsem v Evropo in povezujejo naselja znotraj države. Medtem ko na osebnih poslovnih letalih lahko letite v vse smeri, izven države in po Sloveniji brez odlašanja in v najbolj udobnih pogojih.

Popularno in ekskluzivno

Ena izmed najbolj priljubljenih destinacij z letališča Brnik je Rusija. Ljubljana je z Moskvo povezana z rednimi leti Adria Airways in Aeroflot. Poslovneži in popotniki, ki cenijo svoj čas, raje imajo zasebno letalstvo.  Oddaljenost 1930 km letala premagajo v 2,5 ure, pristanejo na enem od štirih moskovskih letališč: Vnukovo, Domodedovo, Sheremetyevo ali Bykovo.

Читайте также  {:si}Nacionalna letalska družba Slovenije{:}{:ru}Национальная авиакомпания Словении{:}{:en}Slovenia’s National Airline{:}{:uz}Sloveniya milliy aviakompaniyasi{:}{:ua}Національна авіакомпанія Словенії{:}{:tj}Ширкати ҳавоии миллии Словения{:}{:kz}Словенияның ұлттық әуе компаниясы{:}{:tr}Slovenya'nın ulusal havayolu şirketi {:}

Trenutno je možno leteti v Slovenijo samo iz Moskve ali z več prestopi v evropskih mestih. Aviav TM (Cofrans SARL), znani evropski letalski posrednik, je pripravljen v vsakem trenutku, primernem za potnike, da izposodi zasebno letalo za direktni odhod iz ruskih mest. Posebna ponudba – let iz Slovenije do letovišč Krima in obale Črnega morja, od enega rajskega kraja na planetu do drugega. Zasebna letala, najeta v podjetju Aviav TM, bodo prebivalce in goste Slovenije prenesla v eno od držav SND, od katerih ima vsaka svojo bogato zgodovino in lokalno eksotiko. Gozdovi Belorusije, srednjeveška mesta Velike svilene poti v Tadžikistanu in Uzbekistanu, mandarini iz Abhazije in univerzalna gostoljubnost čakajo vse potnike, ki se odločijo za zasebni let z Aviav TM (Cofrans SARL).

Zasebni let ne bo le prihranil čas in energijo, dal možnost, da svobodno izberete kraj pristanka, ampak vam bo tudi omogočil, da se med letom izognete neprijetnim presenečenjem. Zaposleni v podjetju v dveh ali treh urah bodo uredili dokumente, naredili spremembe videza salona na zahtevo kupca. Na krovu bo ustvarjena mini pisarna ali konferenčna dvorana, organiziran bo catering in zagotovljen ustrezen počitek med letom.

Glede na letalsko in politično situacijo v letu 2018 zdaj  so vzpostavljene redne povezave med Slovenijo in Nemčijo, Belgijo, Veliko Britanijo in Avstrijo, čarterski prevozniki pa opravljajo lete v države Evrope, Azije, Južne in Severne Amerike, Severne Afrike. Mednarodni posrednik Aviav TM (Cofrans SARL) ponuja organizacijo direktnih letov iz Slovenije na letovišča na Cipru in v Grčiji, na francoske otoke in mesta Azurne obale: do Nice, Cannesa, Saint-Tropeza in Antibesa. Zasebno letalo s štirimi do petimi sedeži bo odpeljalo potnike z letališča v Sloveniji do igralnice v Monaku ali na zdravljenje v najboljšo kliniko v Franciji. Stroški letenja v obe smeri bodo znašali približno trideset tisoč evrov.

Читайте также  Полный Шенген

Aviav TM najde optimalno plovilo za vsak primer najema: lahka letala za bližnje lete, letala za srednje in dolge lete za medcelinska potovanja. Po potrebi bo potnike spremljal zdravnik ali izkušen vodnik. Iz Slovenije, ki je zelo priročno locirana v središču Evrope, zasebna letala bodo dostavila vsakogar povsod po svetu, zaposleni v Aviav TM (Cofrans SARL) pa bodo zagotavili zanesljivost in udobje — nekaj, kar je tako primanjkuje v sodobnem svetu.